Lainasumma
Maksuaika
Ikäsi
 

Yhdistä lainat 50 000€ asti

Lainojen yhdistäminen pienentää kuukausierää ja säästää rahaa. Edullisempaa yhdistelylainaa on helpompi maksaa takaisin, joten yhdistä lainasi heti aina 50000 euroon saakka seuraavien pankkien ja luotonantajien kautta.

YhdistelylainaLaina
(min)
Laina
(max)
Laina-aika
(min)
Laina-aika
(max)
IkärajaPisteetLainahakemus
OmaLaina.fi100€60 000€1v15vK18
(4 arviota)
Hae Yhdistelylainaa »
Lainaaheti.fi50€20 000€7pv1vK18
(2 arviota)
Hae Yhdistelylainaa »
Komplett Bank1000€50 000€1kk15vK23
(2 arviota)
Hae Yhdistelylainaa »
SuomenYhdistelylaina.fi100€60 000€1v15vK18
(2 arviota)
Hae Yhdistelylainaa »
Bank Norwegian1000€50 000€1v15vK23
(1 arviota)
Hae Yhdistelylainaa »
Bigbank1000€50 000€2v10vK22
(2 arviota)
Hae Yhdistelylainaa »
MyLender500€30 000€1v12vK26
(2 arviota)
Hae Yhdistelylainaa »
Balanzia3000€30 000€1v15vK24
(1 arviota)
Hae Yhdistelylainaa »

Yhdistelylainaa varten kannattaa laskea, paljonko sinulla on velkapääoma ja kuinka paljon maksat lainojasi kuukausittain. Yhdistä lainat, kun olet laskenut nämä summat, jonka jälkeen osaat täyttää lainahakemukseen juuri oikean lainasumman ja syöttää yhdisteltävät velat pankin vaatimassa muodossa. Näet suoraan saamastasi lainatarjouksesta, kuinka paljon lainojen yhdistäminen säästää sinulle rahaa. Hyväksy siis edullisin tarjous, joka on edullisempi kuin aiemmin maksamasi kuukausierät yhteensä.

Lainasumma
Maksuaika
Ikäsi
 

Lainojen yhdistäminen yhdeksi edulliseksi kannattaa

Lainojen yhdistäminen helpottaa elämääsi ja mahdollisesti aiemmin kalliista lainoista selviytymistäsi. Pienempi kuukausierä ja kokonaiskustannukset helpottavat arkea.

 1. Pienennä kuukausierää

  Mikäli sinulla on paljon kalliimpien yhtiöiden luottoja, niin edullinen yhdistelylaina pienentää kuukausittain maksamiasi lyhennyksiä helposti useita satoja euroja.

 2. Vähennä kokonaiskustannuksia

  Mikäli säästö on kuukausitasolla jo paljon, niin laina-aikana maksamasi säästö voi olla todella suuria summia.

 3. Uudelleen rahoita myös yksittäinen laina

  Tiesitkö, että voit aina kilpailuttaa yksittäisen lainan? Myös yksittäisen lainan uudelleenrahoitus on yhdistelylainaa, sillä tarkoituksena on saada edullinen laina nykyisen kalliimman tilalle.

 4. Mitoita laina-aika uudelleen

  Mikäli olet ottanut aiemmin liian pitkän laina-ajan ja haluat lyhentää sitä kokonaiskulujen pienentämiseksi, niin tällöin voit lainoja yhdistämällä säästää. Sen sijaan, jos aiempien lainojesi maksuaikataulu on ollut liian tiukka, niin voit pidentää laina-aikaa ja samalla myös kuukausierääsi.

 5. Maksa vain yhtä yhdistelylainaa ja tilinhoitomaksua

  Lainojen yhdistäminen helpottaa arkeasi ja velkojesi koossa pitämistä. Usean lainan sijaan maksat vain yhtä, jolloin kuukausittaiset tilinhoitomaksut rajautuvat vain yhteen. Niin ikään sinulla ei jää epähuomiossa laskuja maksamatta, jolloin säästyt ylimääräisiltä viivästysmaksuilta.

Yhdistelylaina pankista tai netistä

Suomalaiset kivijalkapankit tarjoavat yhdistelylainaa osalle asiakkaista, joten lainojen yhdistäminen OP:ssa, Nordeassa, Säästöpankissa, POP Pankissa tai Aktiassa voi tulla kyseeseen, mikäli tulosi ovat kohdillaan. Vain netissä toimivat pankit tarjoavat osalle asiakkaista vielä edullisempaa lainaa, joten saatat saada edullisimman lainatarjouksen täyttämällä hakemuksen suoraan online-pankin sivuilla. Netissä toimivia yhdistelylainapankkeja ovat ainakin Bank Norwegian, Instabank, Monobank, Collector Bank, Bigbank, Brabank, Santander, Nordax Bank, Resurs Bank ja Komplett Bank.

Yhdistä lainat kaikkein helpoiten sellaisen lainanvälittäjän kanssa, joka toimii usean pankin kanssa. Saat tällöin kaikilta pankeilta kerralla useita lainatarjouksia ja voit hyväksyä helposti edullisimman. Tällä hetkellä lainavälittäjistä OmaLaina.fillä on kaikkein kattavin tarjonta näistä, sillä heidän kauttaan lainahakemuksesi lähetetään suomalaisista pankeista Nordealle ja POP Pankille sekä online-pankeista Bank Norwegianille, Instabankille Brabankille, Collectorille, Bigbankille, Nordaxille, Resurs Bankille, Komplett Bankille ja Kaarnalainalle (Santander). Näiden lisäksi mukana on myös muita luotonantajia, jotka tarjoavat myös yhdistelylainaa.

Pankkien ulkopuolisista toimijoista erityisesti vertaislainapalvelut Fellow Finance ja Bondora sekä luotonantajista Avida Finance, MyLender, Credento ja Ferratum ovat sellaisia, jotka yhdistävät lainasi puolestasi. Myös nämä kaikki palvelut toimivat lainanvälittäjien kanssa. Tiivistettynä kannattaa hakea yhdistelylainaa netistä, sillä saat helpoiten useita vaihtoehtoisia lainatarjouksia ja hakeminen on varsin helppoa – päätät vain itse hyväksytkö, jonkin saamistasi tarjouksista.

Kuka ja milloin voi yhdistää lainat?

Lainojen yhdistäminen sopii kenelle tahansa vähintään 18-vuotiaalle suomalaiselle. Sinulla tulee olla myös vakituinen osoite ja pankkitili Suomessa. Luonnollisesti sinulla tulee olla myös velkaa, jonka haluat yhdistää yhdeksi tai rahoittaa uudelleen. Yhdistelylainan edellytyksenä myös puhtaat luottotiedot ja jonkinlaiset tulot (huom. tuet ja etuudet ovat myös tuloa).

Kilpailuttamismielessä kenen tahansa kannattaisi säännöllisesti kilpailuttaa kaikki lainansa ja hakea merkittävää tai pienempää säästöä. Jostain syystä Suomessa on vain tyypillistä asuntolainan kilpailutus, mutta myös kaikki pienemmät velat on hyvä kilpailuttaa. Siis yhdistä lainasi puolen vuoden välein tai kokeile, saisitko aiemmalle lainallesi paremman lainatarjouksen.

Kaikkein merkittävin hetki yhdistelylainalle on se, kun huomaat, että et selviydy enää veloistasi tai suuret kuukausierät alkavat aiheuttaa ahdistustasi. Tällöin kannattaa alkaa heti etsimään, missä lainojen yhdistäminen onnistuu. Mikäli maksumuistutukset kasautuvat, niin se on viimeinen hetki yrittää parantaa tilannetta. Lainojen yhdistely ei enää onnistu, mikäli saat maksuhäiriömerkinnän, joten toimi ajoissa. Pahasti velkaantuneena sinun ei kannata enää hakea lisää lainaa, vaan turvautua ammattilaisen apuun paikkakuntasi velkaneuvonnassa. Näistä saat lisätietoa paikkakuntasi kotisivuilta.