Lainasumma
Maksuaika
Ikäsi
 

Pikavippi ilman kuluja tai korkoa

Voit saada usealta yritykseltä ensilainaa ilmaiseksi. Tarjoukset koskevat vain henkilöitä, jotka eivät ole aiemmin nostaneet pikavippiä ilman kuluja tai korkoa tarjouksen antavalta luotonantajalta.

Ilmainen ensilainaNostot
(min)
Nostot
(max)
Luottoaika
(min)
Luottoaika
(max)
IkärajaLuottohakemus
vivus10€400€3pv1kkK20Hae Ensilainaa »
Suomilimiitti100€1 000€1kk2vK18Hae Ensilainaa »
ferratum.fi50€300€7pv30pvK20Hae Ensilainaa »
limiitti.fi50€500€30pv45pvK22Hae Ensilainaa »

Ensilaina ilman kuluja onnistuu parhaiten, jos haettava laina on suhteellisen pieni. Keskimäärin 400 euron lainaa hakiessa on parhaimmat mahdollisuudet saada ensilaina ilmaiseksi. TrustBuddy tarjoaa samat edut myös vanhoille asiakkailleen.

Lainasumma
Maksuaika
Ikäsi
 

Ilmainen ensilaina

Ilmaista lainaa hakiessa hakijalle ei koidu kuluja tai korkoa ollenkaan lainasta. Tyypillisesti kulutonta ensilainaa voi saada vain muutaman satasen ja velka maksetaan nopealla aikataululla takaisin. Tällaisilla tarjouksilla luotonantajat haluavat tutustuttaa asiakkaan vastuulliseen lainaamiseen ja tätä kautta mahdollisesti tarjota myöhemmin asiakkaan saataville edullisempia ja suurempia lainoja.

Ilmaisten tarjouslainojen lisäksi on aina mahdollista hakea lainaa mistä tahansa ja maksaa se takaisin 14 päivän aikana. Tällöin sovelletaan lakiteknisesti kuluttajan oikeutta peruuttaa hakemansa laina. Maksuaika on kuitenkin varsin pieni ja joudut kikkailemaan enemmän saadaksesi lainan ilman kuluja.

Kaikki ilmaiset ensilainat saat heti tilille ilman odottamista. Voit yrittää hakea järjestyksessä kustakin yrityksestä lainaa kunnes sen jostain saat, sillä vertailun avulla et pysty ilmaista enää pienentämään halvemmaksi.

Myös jatkossa edullisempaa lainaa

Jatkossa saat edullisempaa lainaa, kun olet kerran ottanut ensilainan ilman korkoa, sillä luotonantajalla on sen jälkeen historiatietoa maksukäyttäytymisestäsi ja voit näin ollan saadan lainaa pienemmällä korolla. Tästä johtuen kannattaa olla tarkkana ja maksaa ensilaina pois eräpäivään mennessä.

Kannattaa myös huomioida, että ensilaina on luvattujen ehtojen mukaan ilmainen. Mikäli et maksa eräpäivään mennessä ensilainaa takaisin, niin sinulle kertyy viivästyskorkoa kunnes olet suorittanut kaikki maksut. Viivästyskorko tosin on varsin matala, joten korkoa et siinäkään tapauksessa maksa kovin kauheasti.