Lainasumma
Maksuaika
Ikäsi
 

Suomilimiitti kokemuksia

4 / 5 (6 arviota)

Lue luotonhakijoiden kokemukset luotonantajasta Suomilimiitti, joka myöntää lainaa 100€ - 2000€ vähintään 18-vuotiaille. Maksuaikaa lainoille saat 1kk - 2v. Kirjoita myös oma arvio, jos sinulla on Suomilimiitti kokemuksia.

Hae Suomilimiitti -lainaa 100 - 2000€ »

Hae lainaa 100 - 2000€

Arviot & kokemukset

Tällä hetkellä käyttäjien kokemuksia Suomilimiitti -luotonantajasta on 6kpl. Jätä oma arviosi, niin muut voivat lukea omat kokemuksesi.

()
Ensinoston sain ilmaiseksi. Sopivasti maksuaikaakin sille tuli pari kuukautta. Suosittelen Suomilimiittiä. Hyvät kokemukset lainan hakemisesta.

()
Suomilimiitti maksoi rahat nopeasti. Hyödynsin itse ilmaisen ensinoston, joten sain lainaa huomattavan edullisesti. Vain hyviä kokemuksia Suomilimiitistä - samaa ei voi sanoa kaikista muista alan palveluista.

()
Suomilimiitti ei minulle myöntänyt lainaa. Ei tosin ole ensimmäinen paikka, kun luottotiedot menneet.

()
Älä vaan ota lainaa täältä, 2000 laina heti tuplana ja perinnässä! varo näitä!

()
Hei, Itselläni on vain hyvää sanottavaa Suomilimiitistä. Olin aiemmin skeptinen korottomien lainojen suhteen, mutta kyllä. Suomilimiitistä tosiaan saa lainan ilman korkoa, kun maksaa sen parissa kuukaudessa takaisin. Itselläni tarve oli vain kuukaudeksi ja kaikki sujui hyvin.

()
Koroton Suomilimiitti tuli tilille. Pitää hoitaa parissa kuukaudessa takaisin, mutta ei ole ongelmaa. Palkka tulee jo kolmen viikon päästä, joten saa hoidettua nopeasti.

Anna tähtiarvio luotonantajasta Suomilimiitti:
5 tähteä   4 tähteä   3 tähteä   2 tähteä   1 tähden

Nimesi:

Arvio: