Lainasumma
Maksuaika
Ikäsi
 

Euroloan kokemuksia

2.5 / 5 (6 arviota)

Lue luotonhakijoiden kokemukset luotonantajasta Euroloan, joka myöntää lainaa 50€ - 5000€ vähintään 18-vuotiaille. Maksuaikaa lainoille saat 1kk - 2v. Kirjoita myös oma arvio, jos sinulla on Euroloan kokemuksia.

Hae Euroloan -lainaa 50 - 5000€ »

Hae lainaa 50 - 5000€

Arviot & kokemukset

Tällä hetkellä käyttäjien kokemuksia Euroloan -luotonantajasta on 6kpl. Jätä oma arviosi, niin muut voivat lukea omat kokemuksesi.

Pekka S. ()
Muutin opiskelemaan alkusyksystä toiselle paikkakunnalle ja ensimmäistä kertaa omaan vuokra-asuntoon. Siitä huolimatta sain lainaa, jolla ostaa huonekalut. Positiivinen kokemus Euroloanista. Nyt teen osa-aikatöitä opiskelujen ohella ja saan maksettua huonekalut vuoden loppuun mennessä takaisin :)

Carre ()
Vain hyviä kokemuksia Euroloanista. En ole edes muualta lainaa koskaan hakenut.

Marjatta ()
Olen yrittänyt muutaman kerran hakea lainaa, mutta en ole kertaakaan saanut. Syytä en osaa sanoa, koska luottotiedot on kunnossa. Plussaa asiakaspalvelusta, joka on vastannut ystävällisesti tiedusteluihini hylkäyksen syystä.

()
Euroloan on katala firma, 1. annetaan laina 2. Äkkii perutetaan vaikka kaikki maksut maksettu ennen eräpäiviä. Kuulemma samaan firmaan kuuluu heidän perintäyhtiönsä (=samat omistajat)... tekevät asiakkaita perintäyhtiölle. Kiertäkää kaukaa ja kaarella..........

Juupeli ()
En suosittelisi kuitenkaan. Tosin korot on sopivat. On niin ennakoimaton

Maija ()
Epäilyttävä yritys !!!! Omistajilla on perintäyhtiö lisäpalveluna. MIKSI EI SAADA LAILLA KIELLETTYÄ KISKURIYHTIÖT !!!

Anna tähtiarvio luotonantajasta Euroloan:
5 tähteä   4 tähteä   3 tähteä   2 tähteä   1 tähden

Nimesi:

Arvio: